AllDental


%d0%b0%d0%bb%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%bb

Олдентал е един от съвременните дентални центрове в България и Европа. Клиниката е оборудвана с високотехнологична апаратура, а Вашето удобство, сигурност и безболезнeност на процедурите е наш основен приоритет. Разполагаме и със зъботехническа лаборатория част от клиниката, което ни предоставя възможността пациент, лекар и зъботехник да взаимодействат успешно и да реализират перфектен краен резултат.

От 2012 година работим с пациенти пътуващи за дентално лечение в България и реализираме перфектните им усмивки.

Предлагаме широк спектър дентални услуги – в нашата клиника извършваме ВСИЧКИ дентални манипулации, което е изключително удобство за вас.

зъбни импланти
коронки и мостове
фасети
естетични пломби
лечение на коренови канали
хирургия
избелване на зъби
почистване на зъбен камък
бондинг
детска стоматология
консултации и ортодонтско лечение за деца и възрастни

Всеки пациент, постъпил в клиниката се регистрира в програмата ни за електронен журнал, където получава амбулаторен лист за проведената терапия, план на лечение и препоръки.

Екипа от специалисти, които работят са с опит и успешно проследени случаи в годините, насочени в специализирани области на денталната медицина. Това ни позволява да Ви осигурим най-висок стандарт за всяко едно проведено лечение и превантивна грижа.

Дентална клиника Олдентал се намира на изключително удобно място – 50 метра от метростанция Красно село (7 минути от центъра на града). Това улеснява бързия и безпроблемен достъп и на пациенти от по-далечни локации. Клиниката е на партер с лесен достъп.

ОТ НАС ЩЕ ПОЛУЧИТЕ: ПРОФЕСИОНАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ И ЛИЧНО ОТНОШЕНИЕ И ГРИЖА!

гр. София, ж.к. Лагера, ул. Каварна 9
+359 877 17 80 18
office@alldental.bg

www.alldental.bg