Дентален център “Фармадент”


Клиника ДЦ Фармадент  ВАРНА
ул.Генерал Колев 8
тел.052/614101 моб.0879610006
 
Клиника ДЦ Фармадент  ВАРНА
ул.Съборна  40 (в сградата на Градска поликлиника)
тел.052/647364  моб.0879610006 

Отстъпка от -10 % от всички дентални услуги за притежателите на Логин Кард.

Ние сме дълбоко убедени, че доброто здраве и сигурността в неговото регулярно поддържане са в основата на хармоничната работна среда и високите бизнес резултати. Точно гарантирането на добър здравен статус в така деликатната зона на денталната медицина, е наш приоритет повече от 15 години.

Стоматологичната ни практика обединява над 20 зъболекаря в два дентални центрове, разположени в самия административен център на град Варна.

Философията на услугата, която предлагаме почива на схващането, че денталната медицина е твърде отговорно занимание, за да се случва в пригодени апартаменти или сутерени и да се прилага от „индивидуални предприемачи”.

Дентални центрове Фармадент са сертифицирани от Moody International по системата за управление на качеството в съответствие с изискванията на стандарт за работа на зъболекарите – ISO 9001:2000.

 

Ние считаме, че дойде време да държите сметка за услугата, която получавате срещу парите си. Поощряваме всяка градивна критика и моделираме дейността си съгласно очакванията на нашите пациенти.

В годините, когато думата ”екип” придобива широка популярност ние вече разполагаме с повече от десетилетие практика на обединени усилия на широк спектър специалисти. При нас са застъпени всички видове дентална помощ и няма нужда да бъдете препратени към друг зъболекар или дентален център за точният специалист.

Ние обединяваме целия кръг от услуги на едно място – от диагностика и рентген до лекуване, профилактика и естетика.

Напредъкът на стоматологичната практика се базира на нова апаратура, нови технологии и хора, които умеят да ги прилагат.

 

Всичко това ни позволява да Ви лекуваме по-бързо, по-качествено и с по-малко неприятни процедури.