Елед – Магазин за LED осветление и осветителни тела


Как използвам отстъпката си?
За целта следвайте тези стъпки:
⦁ Изберете продукт/и в онлайн магазина на www.eled.bg
⦁ Натиснете бутон ДОБАВИ В КОЛИЧКА
⦁ На страницата с избрания продукт – отбележете LOGIN Промо код и въведете код за отстъпка LOGIN10
⦁ Може да продължите с пазаруването или да приключите поръчката си
⦁ При въвеждане на данните си за доставка, моля въведете и номера отбелязан на гърба на картата.
⦁ За какво ползвате отстъпка?
⦁ Потребителите на карта LOGIN BULGARIA получават отстъпка от -10% за всички продукти в онлайн и физическия магазин на eLED.bg. Посочената отстъпка не се комбинира с други посочени в сайта отстъпки освен с безплатната доставка над 150 лв. и други изрично посочени в сайта на LOGIN BULGARIA. Оферта за дизайн се изработва индивидуално според конкретното задание.

За дома

Изберете от нашите предлжения за осветление в различни стилове и тенденции за уютен дом и красива градина. Предлагаме богат избор от качествени продукти в различен ценови диапазон за хол или детска стая; баня или кухня; за всяко помещение и външно пространство

За офиса и индустриални обекти

Възползвайте се от дългогодишният ни опит в разработването на енергийно ефективни решения за търговски обекти, индустриални предприятия и корпоративни клиенти. В качеството си на дистрибутор на LED осветление и осветителни тела в портфолиото ни са представени марките VITO, PHILIPS, PILA, V-TAC, LIMALED, LIGHTEX, LUXERA, PREZENT, VIKO, TRIO, SCHNEIDER, ЕЛБЪЛГАРИЯ, OSRAM и др.

Интериорен дизайн и проектиране

Създаваме идейни интериорни проекти, заедно определяме функционалните зони и пространства и получавате виртуална разходка “в проекта”. Изработваме цветови палитри, подходящи за съответните помещения. Подбираме обзавеждане и декориране, така че да получите най-добрият вариант за Вашето жилище, офис или търговски обект.