За Login Card


Какво е Логин Кард?

Логин кард е универсална дискаунт карта за пазаруване на стоки и услуги на територията на цялата страна. Тя дава право на картодържателя да получи на място, веднага, в момента  на покупката определена отстъпка от цената на стоката или услугата без никакви допълнителни ангажименти и задължения. Списъкът на стоките и услугите покрива на практика цялата потребителска кошница на съвременния човек-от горива и електроенергия през хранителни продукти, лекарства и здравни услуги до развлечение и свободно време.

Как достигнахме до идеята?

Програмата Логин Кард е разработена със съдействието и подкрепата на редица синдикални и браншови организации Общата ни цел бе да предоставим на определени категории работници и служители допълнителен материален стимул и малка отплата за техния труд, от който се ползваме всички ние. Това са хората, които се грижат за нашата сигурност, за образованието на нашите деца, за нашето здраве, и те заслужават благодарността ни. Ако сте член на някоя от тези организации и сдружения, можете да се свържете с вашия представител и да получите своята Логин Карта. За списъкът на организациите и сдруженията виж тук.

Редица национално представени и социално отговорни компании споделят нашите виждания за корпоративната отговорност и солидарност в съвременния свят и се включиха в нашата програма. В замяна те получават допълнителна клиентска база, лоялни клиенти и възможност за гъвкава маркетингова политика. Ако имате желание да чуете повече за ползите от партньорството с Логин Кард за Вашата компания, можете да се свържете с нас тук.

Как работи Логин Кард?

Всяка карта съдържа уникален баркод, който ви дава възможност да генерирате отстъпки в търговските обекти и офисите на компаниите-партньори на Логин Кард. Пълен списък на партньорските компании можете да видите тук, а конкретни обекти по региони тук:    Можете да търсите и по конкретен бранш, например Транспорт или Горива

Списъкът на нашите партньори, от които можете да получите отстъпка се увеличава и актуализира непрекъснато. Следете за нов обект близо до Вас!